Josep Guix tornarà a encapçalar la llista del PSC a Olot per les eleccions municipals

El grup dels Socialistes va fer pública ahir al vespre la seva llista per les eleccions municipals a la ciutat d’Olot. L’encapçalarà de nou Josep Guix, que aposta per la continuïtat entre els companys de partit per intentar tornar a governar de nou a la ciutat.

Josep Guix repetirà com a alcaldable del PSC a Olot. Ahir va presentar a l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa a les persones que l’acompanyaran en la seva aposta per tornar a governar la ciutat. Els socialistes també van presentar alguns punts del seu programa electoral, que tenen pràcticament enllestit. Un dels seus eixos programàtics és el recolzament a la indústria d’Olot però no és l’únic.

A més, Guix va destacar la recuperació de les vies verdes, la ubicació del Museu dels Volcans entre el cementiri i la plaça de Braus o reformes al barri vell com a punts d’un programa electoral que espera que torni a portar el seu partit al govern de la ciutat d’Olot.

Notícies relacionades:
Les eleccions municipals a la Garrotxa tindran 19 llistes de CiU, 11 d’ERC, 5 del PSC i la CUP, 2 de PxC, una del PPC i Olot en comú i dues d’independents
El PSC d’Olot reclama més eficiència en el servei de TPO