L’Escola d’Art i Superior de Disseny convoca el IV premi Eva Toldrà d’il·lustració

Des d’ahir al migdia queda convocat el quart premi Eva Toldrà d’il·lustració, impulsat per la família Toldrà Fernández i organitzat per l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot.

L’il·lustrador Miquel Fuster ha estat l’elegit per presentar al Casal Marià el quart premi Eva Toldrà d’il·lustració. Fuster va passar 15 anys vivint al carrer, però mai va oblidar la il·lustració, la seva passió i a la vegada el seu ofici.

L’acte va servir també per a presentar la web del premi, que ja celebra la seva quarta edició i va sumant al·licients per comptar cada any amb més participants. Tot perquè aquest premi que es fa a la memòria de Toldrà, exalumna de l’escola d’art i superior d’Olot, es pugui convertir en una referència a la demarcació de Girona

 

x