L’Olot rebrà diumenge el València Mestalla i espera trencar la mala ratxa com a local per afrontar el tram final de lliga lluny del descens

La Unió Esportiva Olot juga aquest diumenge a les cinc de la tarda contra el València Mestalla, a l’Estadi Municipal de la capital garrotxina. Els olotins afronten el partit amb tots els jugadors disponibles, i esperen trencar la ratxa de quatre partits sense veure la victòria a casa.

L’Olot és a prop de segellar la permanència a la Segona Divisió B, però els darrers mals resultats a l’Estadi Municipal no han permès arribar amb tranquil·litat al final de temporada. Per aquest motiu esperen que contra el València Mestalla, l’Olot pugui donar una alegria a la seva afició.

El filial del València arriba a l’Estadi igualat amb l’Olot a la classificació, i els dos equips buscaran tres punts que els donin serenitat per afrontar el tram final de lliga. Rodri té tot l’equip disponible per aturar les qualitats dels visitants, futbolistes molt ràpids i tècnics i amb projecció per jugar properament a la Primera Divisió espanyola.

Un dels factors imprescindibles per aconseguir-ho serà la força de l’afició; Rodri vol que la grada sigui el jugador número 12, imprescindible per trencar la mala ratxa de quatre partits sense aconseguir la victòria com a local.

El compte enrere per assegurar la permanència està en marxa, i l’Olot no vol deixar l’oportunitat d’aconseguir-la contra el València Mestalla, en un partit que es disputarà diumenge a l’Estadi Municipal a partir de les cinc de la tarda.

 

Notícies relacionades:
La Unió Esportiva Olot rep un gol a l’inici de cada part i surt derrotat l’estadi Rico Pérez davant l’Hércules CF (2-0)