Òmnium Garrotxa celebra el seu Superdissabte per debatre i marcar la línia a seguir fins les eleccions del 27 de setembre

Òmnium Garrotxa ha organitzat aquest dissabte el seu Superdissabte, un esdeveniment que ha tingut lloc a diversos indrets de Catalunya per reunir amics i simpatitzants de l’entitat i debatre sobre el camí a seguir de l’independentisme a partir d’ara.

L’escola Malagrida d’Olot ha estat la seu del súperdissabte d’Òmnium a la Garrotxa, un escenari on més de 50 persones es van reunir per debatre la línia d’acció de l’entitat d’ara fins les eleccions del 27 de setembre. Per això també s’ha comptat amb la presència d’un membre de la junta, vingut de Barcelona, per a comparar i contrastar idees i rebre un nou punt de vista.

Els assistents, més d’una cinquantena, s’han dividit en tres grups de treball que han tret diverses conclusions. El primer grup, per debatre sobre el manteniment de la cohesió social, el segon, sobre la xarxa i la proximitat i, el tercer, sobre la cultura, la llengua i l’educació.

S’han explorat i trobat diverses opcions per seguir expandint el missatge independentista en els tres grups, focalitzant-se sobretot en fer-lo arribar a col·lectius com els joves o els immigrants a través de vehicles com l’esport, el lleure, els viatges, la lectura, les noves tecnologies i activitats culturals com exposicions o premis literaris.

 

Notícies relacionades:
Òmnium Garrotxa convoca els ciutadans a participar als debats del Superdissabte per afiançar els vincles amb l’entitat i amb el procés

x