El Club Bàsquet Garrotxa guanya el Santa Coloma per 82 a 79 i es manté fora de la zona de descens directe

El Club Bàsquet Garrotxa ha guanyat aquest diumenge per 82 a 79 al Santa Coloma, i manté el pols amb els seus rivals per evitar el descens directe. Tot i que els visitants han arribat a tenir una diferència de vuit punts al darrer quart, els garrotxins han pogut remuntar el partit gràcies a la intensitat del seu joc.

El pavelló d’esports d’Olot ha acollit el partit de la 27a jornada de Primera Catalana entre el Club Bàsquet Garrotxa i el Santa Coloma, obligat a desplaçar-se a la ciutat per la celebració de les festes del Roser de Sant Joan les Fonts. Però a la pista olotina el Garrotxa s’hi ha sentit còmode, i s’ha sobreposat a un rival dur, que ha arribat al matx com a quart classificat de la lliga. Els visitants han establert diferències al marcador de bon principi, arribant a la mitja part amb un resultat de 33 a 38. El parcial del segon quart, però, ja era favorable als jugadors de Xevi Sala i la tendència es mantindria a la represa. El darrer quart ha estat d’infart: els locals no han anotat durant gairebé els primers quatre minuts, i el Santa Coloma ha marxat de vuit punts al lluminós. Però el Garrotxa no s’ha rendit, i mitjançant una defensa intensa capgirava de nou el resultat. Els àrbitres, a més, han xiulat tres faltes tècniques als visitants després de la captura d’un rebot defensiu garrotxí quan faltaven 8 dècimes per l’acabament del partit, desfermant l’alegria entre l’afició local i culminant el partit amb el resultat de 82 a 79.

El Club Bàsquet Garrotxa ocupa la 13a posició, fora del descens directe, però empatats amb la Garriga i el Quart: queden tres finals on cada punt serà vital per evitar la pèrdua de categoria.

 

Notícies relacionades:
Victòria del Bàsquet Garrotxa (78-74) en el derbi de bàsquet masculí contra el CB Olot
El CB Garrotxa Santjoanenc es posa altre cop en la lluita per la permanència amb un triomf clau davant del CE Palamós (61-51)