La Oxfam Intermón Trailwalker completa la seva cinquena edició a Girona amb rècord de recaptació i participació

365 equips formats per unes 2.000 persones van sortir dissabte al matí des d’Olot en la cinquena edició de la Oxfam Intermón Trailwalker. Aquesta cursa solidària ha batut els rècords de participació i recaptació en l’edició d’aquest 2015, recollint més de 760.000 euros destinats a lluitar contra la pobresa en més de 40 països.100 quilòmetres en 32 hores. Aquest és el repte que tenien els gairebé 2.000 participantsde la cinquena Trailwalker de Girona.

La cursa solidària, tot un desafiament esportiu per equips, va tornar a sortir des de la capital de la Garrotxa aquest 2015 superant tots els rècords de recaptació i participació. Aquest any s’hi van inscriure 375 equips, i finalment en van sortir 365 des del palau firal olotí. L’organització ha recaptat més de 760.000 euros.

La Oxfam Intermón Trailwalker és una marxa solidària i no competitiva que està destinada a recaptar fons per lluitar contra la pobresa. La ONG, que actuarà en més de 40 països del món gràcies a aquesta recaptació, organitza la cursa a molts indrets del món i les vies verdes de les comarques gironines són una parada molt especial per als participants, que cada any que passa són més i els que la proven, repeteixen.

Hi ha equips que decideixen fer la marxa corrents i, en aquest sentit, aquest 2015 s’ha batut encara un altre rècord, el de temps. L’equip Ciutat de Girona va arribar a Sant Feliu de Guíxols en tan sols 9 hores i 7 minuts, superant l’anterior marca de l’equip guanyador de les primeres quatre edicions, el Kriter Software, que abans de la prova reconeixia la seva competitivitat però posava per davant el sentit solidari de la Trailwalker.

Les vies verdes dels diferents municipis van veure el pas dels valents que van assumir el major repte esportiu contra la pobresa del món, i van gaver de suportar el fred i fins i tot la pluja, però la gran majoria van completar la marxa dins del termini establert.

 

Notícies relacionades:
La prova Oxfam Intermón Trailwalker de Catalunya tornarà a sortir d’Olot el proper 18 d’abril amb un rècord en nombre d’equips
Gairebé dues mil persones surten des d’Olot cap a Sant Feliu de Guíxols en la Oxfam Intermon Trailwalker 2014

x