Una Unió Esportiva Olot de pega davant de porteria no pot acabar de tancar la permanència davant del València Mestalla (0-0)

L’Olot ha estat millor que el rival i ha posat setge a la porteria del filial valencià en la segona meitat, però la falta de punteria i la manca d’encert a l’hora d’acabar les jugades han privat l’equip de la victòria. Tot i que la classificació segueix deixant cinc punts de marge sobre la promoció de descens a falta de quatre jornades, la permanència de l’Olot a Segona B segueix sense tancar-se virtualment. 

Dia gris i marcat per la pluja en un estadi que ha rendit homenatge a dos exemples de superació, el medallista paralímpic olotí Xavi  Porras i en Pere, un nen amb discapacitat visual que porta l’Olot al cor i que per un dia ha estat el merescut protagonista de la jornada.

Un cop la pilota ha començat a rodar sobre la gespa, l’aiguat s’ha notat durant tota la primera meitat, on l’esfèrica no acabava de córrer i els dos equips, empatats a la classificació, no  han estat encertats de cara a porteria. Tot hagués estat més fàcil si la sort no li hagués girat l’esquena al killer olotí Carlos Martínez, que ha definit a la perfecció però s’ha topat amb el pal. El mateix li ha passat a Coro, que ha enviat una ocasió al travesser. L’ensurt de la primera meitat l’ha donat un dels àrbitres assistents, que ha estat a punt d’haver d’abandonat el partit per una lesió.

I a la represa s’ha pogut veure una gran versió de l’Olot. Un equip atrevit i amb el públic empentant-lo cap a la victòria. Les ocasions han anat caient del costat olotí però no hi ha hagut manera. Uri, que ha sortit des de la banqueta, ha començat una jugada on Carlos ha estat a punt de marcar tot un golàs, però el pitxitxi està passant per una mala ratxa i el gol li està fent la guitza. El central Rojas s’ha vestit de davanter i ha tingut bones ocasions per obrir la llauna, però el 0 a 0 no s’ha mogut del marcador i el punt ha deixat més satisfet al València que no pas a l’Olot. El bon joc dels homes de Rodri ha rebut aquesta tarda el reconeixement del públic, però la permanència, tot i que està encarrilada, no acaba de tancar-se.

La setmana que ve l’equip visita un dels galls de la categoria, l’Alcoià. Amb 44 punts i amb un marge de cinc sobre la promoció de descens, la Unió Esportiva Olot buscarà una victòria per a la tranquil·litat.

 

Notícies relacionades:
L’Olot rebrà diumenge el València Mestalla i espera trencar la mala ratxa com a local per afrontar el tram final de lliga lluny del descens
La Unió Esportiva Olot rep un gol a l’inici de cada part i surt derrotat l’estadi Rico Pérez davant l’Hércules CF (2-0)