Sant Joan les Fonts celebra la festa del Roser amb activitats dirigides especialment als més petits

La festa del Roser de Sant Joan les Fonts ha emplenat d’activitat constant el minicipi, dirigida especialment als més petits. Diversos castells inflables o una demostració de bike trial han entretingut la mainada de Sant Joan les Fonts durant tota la tarda de dissabte.

La mainada ha pogut gaudir de sobres de l’entorn de la rectoria el dissabte. Els castells inflables han estat una de les activitats preferides dels més petits del poble. Però la festa del Roser també ha comptat amb altres actes. Sens dubte, però, la gent ha gaudit de l’estrena d’un nou entorn al poble que ha de revitalitzar una zona que estava poc activa en els darrers temps.

La possibilitat de fer biketrial, tenir una zona perquè els nens i nenes es pintessin la cara i es maquillessin, berenar i picar alguna cosa i, en definitiva, gaudir d’un nou espai, va completar una tarda perfecta a Sant Joan les Fonts.

 

Notícies relacionades:
Sant Joan les Fonts gaudeix de la Festa del Roser a la zona de la nova rectoria, que torna a obrir portes