Sant Joan les Fonts gaudeix de la Festa del Roser a la zona de la nova rectoria, que torna a obrir portes

Aquest dissabte, en motiu de les festes del Roser de Sant Joan les Fonts s’han reobert les portes de la rectoria de l’església parroquial, que portava anys en obres de restauració. Coincidint amb la Festa del Roser, s’hi ha organitzat una exposició de playmobil a dins, que ha fet gaudir tothom que hi ha fet cap.

Sant Joan les Fonts torna a tenir rectoria. Després d’anys d’obres de restauració, l’edifici ha obert les portes de nou en motiu de la Festa del Roser. La rectoria i l’espai que l’envolta han de ser una zona útil pels santjoanencs, per fer-hi exposicions, xerrades o reunions i, precisament per la festa del Roser s’hi ha organitzat una mostra de Playmòbils, organitzada per Riudeclicks.

L’exposició ha comptat amb tot tipus de figuretes de playmobils que han estat la delícia de tots els nens, i també dels adults que han fet cap a la zona de la nova rectoria per gaudir d’una bona tarda de festa major.

 

Notícies relacionades:
Sant Joan les Fonts celebra la festa del Roser amb activitats dirigides especialment als més petits