Més de 800 persones recorden les tres víctimes olotines del sinistre aeri dels Alps de fa uns dies

Aquest diumenge al matí, la ciutat d’Olot ha dit adéu a les tres víctimes garrotxines del sinistre aeri dels Alps de fa uns dies. Més de 800 persones s’han reunit al pavelló d’esports per recordar-les, després que el mal temps hagi evitat fer l’acte al Parc Nou.

L’acte ha començat a les 12 del migdia, després que la gent anés arribant ja des de mitja hora abans de l’acte al pavelló o, alguns poc assabentats, fossin redirigits des del Parc Nou. El quartet de corda GIO Solistes ha interpretat l’Ària de la suite en re, de Johann Sebastian Bach i tot seguit, la periodista olotina Mariona Comellas ha llegit ‘El dol de la ciutat’, un text que l’escriptor Francesc Serés ha preparat expressament per l’ocasió.

Ha continuat l’alcalde, Josep Maria Corominas, fent un parlament recordant les tres noies i dirigint-se sobretot a les famílies, recordant-los que la ciutat els dóna suport, i s’ha mantingut un minut de silenci.

Per acabar, el mateix quartet de corda ha clausurat l’acte multitudinari amb la peça ‘Thaïs: Meditació’, de Jules Massenet, i així es tanquen els actes de record i dol d’aquesta tragèdia que ha trastocat la ciutat d’Olot.

 

Notícies relacionades:
El comiat de Mireia Serrat, una de les víctimes olotines del sinistre aeri dels Alps, reuneix més de mil persones a l’església de Sant Esteve d’Olot
La Garrotxa acomiada Ariadna Falguera, una de les víctimes de la tragèdia als Alps, en un emotiu acte a l’Escola Pia d’Olot
Desenes de persones recorden Anna Surribas, una de les víctimes de la tragèdia als Alps francesos, a Riudaura