Xavi Porras presenta el projecte Run&Fly per aconseguir patrocinadors per als jocs paralímpics de Rio 2016

El velocista i saltador paralímpic olotí Xavi Porras va presentar divendres a l’ajuntament de la capital garrotxina el seu projecte Run&Fly per aconseguir fons per poder participar als jocs paralímpics de Rio 2016, però també a les competicions més immediates a Espanya amb el Barça o el mundial de Doha el 2015.

Porras busca patrocinadors, però qualsevol persona també el pot ajudar: ha llançat una plataforma de finançament per internet com a part del projecte del diari Marca ‘Patrocínalos’, en el qual diversos atletes d’elit però sense facilitats per aconseguir diners intenten trobar l’ajuda de la gent per a poder seguir competint internacionalment. Porras va detallar durant la roda de premsa que les aportacions poden ser de qualsevol persona, a títol personal, i de qualsevol quantitat a partir d’un euro.

x