ERC obre la plataforma cívica JuntsxOlot perquè ciutadans donin suport a la candidatura

ERC ha presentat la plataforma ciutadana JuntsxOlot. S’ha obert a la ciutadania perquè s’hi sumin tots els olotins i les olotines que ho vulguin. La número 2 de la candidatura, Anna Barnadas,ha explicat en roda de premsa que la sol·licitud per adherir-se a la plataforma es pot trobar a la pàgina web del partit a Olot.

L’economista Elisenda Paluzie, barcelonina amb una forta vinculació amb Olot, ha estat la primera signant del manifest en suport a la candidatura d’Esquerra. L’economista ha mostrat el seu ple suport al model econòmic plantejat per Esquerra, que, segons ha afirmat “no ha partiticpat dels models poc sostenibles impulsats per CiU o el PSC”. Diumenge Paluzie va escenificar el suport a la candidatura d’ERC a Olot acompanyant als membres de la llista del partit a la ciutat. La seva signatura ha servit per obrir la plataforma JuntsxOlot a la ciutadania.

 

Notícies relacionades:
ERC d’Olot presenta un programa electoral per a quatre anys tot i que creu que la possible independència obligarà a convocar eleccions el 2017
‘Construïm l’Olot de la llibertat’ és el lema d’ERC per a les eleccions municipals
Esquerra Republicana presenta els 11 primers membres de la seva llista per les municipals a Olot

x