La consellera Rigau apunta a “un brot psicòtic” com a causa de l’agressió mortal a l’institut Joan Fuster de Barcelona

Els centres educatius de tot Catalunya han portat a terme minuts de silenci en rebuig a l’agressió mortal a l’institut Joan Fuster de Barcelona. Van començar ahir al migdia. A la Garrotxa, s’han reproduït en alguns centres aquest matí i migdia. El Govern ha declarat un dia de dol al país. La consellera, Irene Rigau, ha apunta a un ”brot psicòtic” com a possible causa de l’agressió.

Catalunya està commocionada per l’agressió mortal que un menor va protagonitzar ahir a l’institut Joan Fuster de Barcelona. Un alumne de 13 anys va matar un professor amb una ballesta, i va ferir quatre persones més. Els fets es van produir al voltant de les nou del matí, coincidint amb l’entrada dels alumnes al centre. El menor va disparar amb una ballesta al professor, que va morir com a conseqüència de les ferides.

 

Notícies relacionades:
Directors d’instituts assumeixen la impotència davant d’un brot psicòtic però demanen més rapidesa en els protocols per a casos previsibles

Deixa un comentari