Presentada la 6a edició de la Cursa pel Cor de la Fageda, que se celebrarà el proper 16 de maig

Aquest diumenge al matí s’ha presentat la 6a edició de la Cursa pel Cor de la Fageda, ja un clàssic entre les cites dels corredors a Catalunya i la Garrotxa. Aquest any se celebrarà el 16 de maig a partir de les 16h. Com sempre, presentarà 2 itineraris, un de 32,5 km de Trail -que s’estudia convertir en una marató de muntanya- i un altre de 14 km corrent o caminant per la Fageda, Santa Margarida i el Croscat. A hores d’ara, la cursa ja compta amb 513 inscrits, una xifra que pot créixer arran dels atractius que presenta: un ambient familiar i un entorn idíl·lic per poder gaudir de fer esport.

 

 

Notícies relacionades:
Ignasi Ferrer, Carles Cera i Laia Andreu s’imposen en la cinquena Cursa per la Fageda, que supera els 1.000 inscrits
La 5a Cursa pel Cor de La Fageda formarà part del Campionat de Muntanya de Catalunya

x