Gairebé 3.000 persones han assistit a les converses de la segona edició del Festival de Literatura MOT

Gairebé 3.000 han participat aquest any al MOT 2015. En la segona edició, el Festival de Literatura de Girona i Olot s’ha consolidat com a punt de trobada entre autors de referència internacional i nacional i el seu públic lector. Per la comissària del MOT 2015, Mita Casacuberta, enguany el festival “ha demostrat que el format funciona, que hi ha un públic receptiu i que pot fer-se un lloc en el mapa internacional de festivals de literatura”.

Al MOT 2015 hi han participat escriptores com Cees Nooteboom, John Lanchester, Laura Restrepo, Sorj Chalandon, Rafael Chirbes, António Lobo Antunes, Melania G. Mazzucco, Éric Hazan, Petros Màrkaris, Luis Goytisolo, Eduardo Mendoza, Sergi Pàmies o Josep Maria Fonalleras, entre molts altres. Els directors del MOT, Carme Simon i Jaume Santaló, valoren molt positivament aquesta segona edició perquè, segons han expressat, “s’ha apujat el llistó amb un programa divers i ben estructurat, que ha atret gent a totes les converses”. L’èxit que encoratja els organitzadors a preparar una tercera edició que mantingui i millori l’alt nivell aconseguit enguany, i que “impulsi Olot i Girona com a parada imprescindible dels autors nacionals i internacionals”. Sota el títol “Escriure ciutats”, enguany el MOT ha explorat la relació entre la literatura i les ciutats a través d’un viatge per Roma, Londres, Medellín, Barcelona, Atenes, Beirut i València, entre d’altres.

 

Notícies relacionades:
El festival de literatura MOT atreu escriptors de primer nivell internacional a Olot per parlar de les ciutats literàries
Comença el Festival MOT de literatura a Olot amb la presència de grans escriptors nacionals i internacionals

Deixa un comentari