La Marató de Sang de la Garrotxa edita un punt de llibre que repartirà per Sant Jordi

El proper 9 de maig l’Hospici d’Olot serà el punt de recollida de la 7a Marató de Sang de la Garrotxa, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya i per l’Associació de Donants de Sang de la demarcació. Com a cada edició, la Marató edita un punt de llibre, que enguany ha fet el dissenyador gràfic Xevi Prat. Se n’ha fet una tirada de 5.400 exemplars, i es pot trobar per la diada de Sant Jordi a les llibreries, farmàcies i floristeries d’Olot, així com a les parades de les entitats instal·lades al Firal. El lema del punt de llibre és ‘Ets ric, sigues generós’, en referència a la sang que cada un de nosaltres podem donar als que en necessiten.

 

Notícies relacionades:
L’Associació de Donants de Sang busca voluntaris per a la VII Marató
El 9 de maig es celebrarà la 7a Marató de Sang d’Olot, considerada un referent a Catalunya

x