Olot Televisió promou la festa del Sant Jordi, en directe des del Firal d’Olot

OLOT TELEVISIÓ tindrà un paper determinant en el Sant Jordi d’Olot 2015, i és que promourà la festa de la Diada a la ciutat. Ho farà amb una programació especial en directe des del Firal, amb entrevistes a autors, entitats i actuacions de la ‘Greda Street Band’ i ‘Hora de Joglar’.

OLOT TELEVISIÓ convertirà la diada de Sant Jordi d’Olot en una festa al carrer. La televisió de la Garrotxa prepara una programació especial que arrencarà a les dues de la tarda amb l’edició de ‘Les Notícies’, amb Joan Manuel Robles, en directe des del Firal d’Olot. L’informatiu recollirà les primeres impressions de la diada, amb les previsions de venda de llibres i roses, i l’ambient del moment al centre de la ciutat. A partir de les cinc de la tarda començarà el programa especial, presentat per Albert Brosa i Paula Núñez, també en directe des del Firal. Al llarg de dues hores s’entrevistaran els autors locals que publiquen per aquest Sant Jordi i les entitats i associacions que venen llibres i roses a les parades.

Durant la Diada, OLOT TELEVISIÓ presentarà la nova imatge gràfica de la cadena, per a la qual, s’ha apostat pel disseny i la innovació. El programa especial sortejarà un lot de productes d’Embotits d’Oix. Per participar al sorteig només cal enviar el nom, cognom, l’edat i el número de telèfon al correu electrònic publicitat@olot.tv. El programa es podrà tornar a veure el mateix dijous a les 10 de la nit, divendres a les 12 del migdia, dissabte a les vuit del vespre i al XIP/TV, la televisió a la carta d’Olot Televisió.

 

Notícies relacionades:
Les entitats guanyaran protagonisme a la diada de Sant Jordi 2015 a Olot
El Servei de Català organitza un dictat popular per Sant Jordi