CiU d’Olot presenta el seu programa electoral per les eleccions del 24 de maig

Aquest Sant Jordi està marcat per la proximitat de les eleccions municipals. Prova en són els estands dels grups municipals parats avui al Firal. Convergència i Unió ha escollit aquest matí per presentar el seu programa electora. Es pot consultar a la pàgina web que la federació ha inscrit en un punt de llibre que està repartint per tota la ciutat.

Convergència i Unió proposa ampliar el parc d’habitatge social a Olot: aquesta és una de les propostes del programa de CiU per les eleccions municipals, 246 accions que la federació ha presentat avui, 23 d’abril, diada de Sant Jordi, i que ha volgut resumir en 23 punts. Sota el títol ‘Cuidem la ciutat que ens acull’, Convergència i Unió proposa, a més d’ampliar el parc d’habitatge social, fer el futur Centre dels Volcans, millorar el tram urbà del riu Fluvià, fomentar plans anuals de paviments i voreres, continuar les gestions perquè s’iniciïn les obres de la variant d’Olot, i portar a terme la urbanització del Firal.

CiU també proposa obrir anualment una convocatòria de subvencions per als propietaris que rehabilitin façanes dels seus edificis. La federació aposta per un Olot fet per les persones. En el proper mandat vol abordar la reforma de la residència de gent gran de l’antic hospital, donar resposta a les peticions d’espai d’entitats i associacions, seguir garantint l’accés a les escoles bressol municipals, reformar l’edifici de la FES, a Can Montsà, consolidar els festivals de referència nacional i crear un parcx escultòric a l’aire lliure dedicat a l’escultor Josep Clarà. També vol implementar els serveis de diàlisi i tractaments oncològics a l’Hospital d’Olot, diversificar l’oferta a l’Espai Jove l’Ideal, construir la Ciutat Esportiva del Morrot i iniciar un projecte de formació dirigits a grups musicals de la comarca amb efecte a les Festes.

Dins de l’àmbit de dinamització i emprenedoria a la ciutat, CiU vol potenciar la promoció del producte d’alimentació de qualitat i proximitat, i continuar facilitant la contractació laboral de joves i majors de 40 anys. El grup vol seguir treballant en un ajuntament obert, eficaç i proper. Vol seguir potenciant la Ciutat dels Detalls i mantenir el nivell actual d’impostos i taxes.

CiU confia en el compromís i il·lusiço del seu equip, i es compromet a redactar i planificar el Pla de Govern per als propers anys, amb un compliment similar al d’aquest mandat, quan asseguren que s’ha superat més del 85% de les accions promeses. El programa de Convergència i Unió es pot consultar a la pàgina web inscrita en un punt de llibre que la federació està repartint a la ciutat.

 

Notícies relacionades:
Artur Mas proclama Mia Corominas com a alcaldable d’Olot per CiU, que promet la remodelació del Firal en cas de ser escollit de nou