Els llibres dels autors locals de la Garrotxa protagonitzen la diada de Sant Jordi al Firal d’Olot

Sant Jordi és el dia internacional del llibre, però per tradició a Catalunya, els llibres són els protagonistes de la diada de Sant Jordi. Ja des de bon matí, al Firal d’Olot es respirava molt bon ambient i la gent s’ha començat a agrupar al voltant de les parades per aconseguir un bon llibre.

Els autors locals llueixen per Sant Jordi. En el dia internacional del llibre podem trobar diversos escriptors de la comarca a les nostres llibreries. Destaca Martí Gironell, amb ‘Strappo’, però també Sílvia Vilacoba amb ‘Sempre Junts’, Joan Marcé amb ‘El Visitant’, Miquel Casas i ‘Plagues i Volcans’ o Joan Manuel Robles amb el lot dels seus dos llibres d’entrevistes a joves emprenedors de la comarca, ‘Valents’ i ‘Més Valents’.

No tenen tantes complicacions autors més reconeguts, que segurament seran els més venuts d’aquesta diada. Segons Irene Bonet, encarregada de la llibreria Drac, els llibres de Xavier Bosch, Sílvia Soler, David Trueba o María Dueñas es trobaran entre els més venuts de la diada.

I en l’àmbit dels llibres infantils i juvenils, any rere any hi ha més oferta de tot tipus. Els nens i els adolescents podran trobar més fàcilment un llibre que sigui del seu gust. Amb això, només quedarà triar i remenar durant tota la jornada fins trobar el llibre perfecte per cadascú.

 

Notícies relacionades:
El Sant Jordi llueix més que mai al Firal d’Olot, amb 72 parades d’entitats que recapten fons amb la venda de roses
Olot Televisió promou la festa del Sant Jordi, en directe des del Firal d’Olot
Les entitats guanyaran protagonisme a la diada de Sant Jordi 2015 a Olot

Deixa un comentari