‘Ferrer Xocolata’ obrirà les portes dissabte com un espai multifuncional a l’entorn de la xocolata

No tots els Jordis celebraran avui el seu Sant. N’hi ha un que, com a mínim, ho allargarà fins dissabte. És el dia que veurà fet realitat el seu somni. Parlem del pastisser Jordi Ferrer i el seu projecte més ambiciós que està a punt d’obrir les portes.


L’arquitectura de la plaça de l’Àngel d’Olot està vivint un canvi en una de les seves façanes, testimoni del pas del temps. Són diferents i alhora la mateixa perquè formen part del mateix projecte: Ferrer Xocolata. El seu arquitecte, Arnau Vergés, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que l’objectiu és posar de manifest “la façana de Paluzie i l’altre, que evidencia les línies rectes i les formes quadrades”.

A l’altra banda de la façana, a l’interior de l’edifici, hi ha un munt de secrets que restaran ben guardats fins dissabte, data de la inauguració. En Jordi Ferrer ens dóna el privilegi de poder entrar amb la càmera. Pugem al tercer pis, on hi ha l’obrador, on s’ha instal·lat el seu espai de creació. “En aquest edifici he buidat tot el que em passa pel cap a l’entorn del món de la xocolata”, explica en Jordi. Aquest és un projecte somiat per i on podrà desenvolupar la creativitat a l’entorn de la xocolata, una passió que el persegueix allà on va i que la porta arreu on viatge.

Aquest jove pastisser farà realitat el somni de la seva vida, convertir un espai tan gran com un edifici en un laboratori d’idees i de passions. Sense poder desvetllar els secrets de l’espai, sí que us podem dir que darrera de xocolata s’hi amaguen un munt de gotes de felicitat i d’un plaer molt dolç.

 

Notícies relacionades:
Els nens de l’Escola Joan XXIII trenquen la mona de la Pastisseria Ferrer