L’escola Malagrida d’Olot celebra els seus Jocs Florals amb la faràndula pròpia

Cada any, l’escola Malagrida d’Olot busca una data pròxima a la diada de Sant Jordi per celebrar els Jocs Florals del centre educatiu. La jornada va tenir lloc ahir. Aquest any, la direcció ha aprofitat l’esdeveniment inaugurar elements vinculats al projecte ‘Som música’ en què l’escola està immersa. El centre va presentar els capgrossos que acompanyaran la Fada Grida i un mur dissenyat per alumnes de l’Escola d’Art.

L’escola Malagrida va celebrar ahir els seus Jocs Florals. Després de la lectura dels textos guanyadors dels Jocs d’enguany, el centre va presentar davant de pares i alumnes els quatre capgrossos que a partir d’ara acompanyaran la Fada Grida en els seus balls. Són els follets de la natura. Els han fet els alumnes de cinquè a través d’un taller desenvolupat a l’Escola Municipal d’Expressió, amb l’assessorament dels artistes Tavi Algueró i Àngel Rigall. Els alumnes de cinquè han elaborat els capgrossos de la faràndula de l’escola. Qui els ballen són els alumnes de sisè.

Ahir la faràndula de l’escola Malagrida va ballar al ritme dels Ministrers de l’Escola Municipal de Música Xavier Montsalvatge d’Olot, que han compost el ball. No són els únics que podran acompanyar la fada i els follets a partir d’ara.

Ahir l’escola Malagrida també va inaugurar el mur del projecte ‘Som música’ al carrer Navarra. Ha estat elaborat per alumnes del mòdul d’Arts Murals de l’Escola d’Art d’Olot.

Els Jocs Florals de l’escola Malagrida d’Olot formen part del programa d’activitats del centre pel Sant Jordi 2015. Avui, l’escola té una parada al Firal. Els acompanya la seva inseparable Fada Grida, que ha ballat a les 12 del migdia i té programat un nou ball a les sis de la tarda.

 

Notícies relacionades:
Els alumnes de l’escola Malagrida d’Olot construeixen dos capgrossos que ampliaran la faràndula del centre
L’Escola Malagrida presenta la nova gegantona, Fada Grida, als alumnes del centre

Deixa un comentari