Dilluns començaran els treballs de reparació de l’asfaltat al vial Sant Jordi, alterant el recorregut dels vehicles en direcció La Solfa

26L’Ajuntament d’Olot informa que a partir d’aquest dilluns dia 27 d’abril, de les 7 del matí a les 9 del vespre, i fins al 5 de maig, s’executaran les obres de reparació del paviment de la calçada del vial Sant Jordi, del carrer Portbou i del carrer Zamenhoff, entre la Solfa i La Rodona, una longitud de 3,6 quilòmetres.

vial st jordi actuacions

L’obra consisteix en el fressat dels trams amb forats i la restitució superficial de mescla bituminosa en calent. Per fer compatible l’execució de les obres amb l’activitat urbana, es modificarà l’ordenació de trànsit en els carrers en obres, deixant en sentit únic un sol carril de la Solfa fins a la Rodona. La circulació pels carrers en obres serà normal en el sentit de la Solfa cap la Rodona, mentre que la circulació de la Rodona cap a La Solfa s’haurà de fer de dia per la travessia urbana del centre de la ciutat o bé per la variant Nord de la N-260. A les nits, el trànsit quedarà restablert en els dos sentits.

Les línies del TPO i del transport interurbà de viatgers s’ajustaran mentre durin les obres, que s’aturaran els dies 1, 2 i 3. L’Ajuntament és conscient de les molèsties que generaran aquests canvis provisionals de la mobilitat urbana, i demana comprensió als ciutadans atenent a l’interès general de les obres.

 

Notícies relacionades:
Finalitza l’actuació d’urgència a l’asfalt del vial Sant Jordi d’Olot
Comencen les obres per tapar els sots de l’asfalt del Vial Sant Jordi d’Olot
La primera de les reparacions necessàries al ferm del vial Sant Jordi d’Olot s’abordarà la setmana vinent