El festival Sismògraf comença aquest divendres amb entrades exhaurides per a diversos espectacles

Avui comenta el Festival Sismògraf 2015, reconvertit en mercat estratègic de la dansa de Catalunya. És per això que des d’avui fins diumenge, Olot es converteix en l’epicentre de la dansa a Catalunya.

La directora artística del festival, Tena Busquets, ha estat al plató de ‘Les Notícies’ aquest divendres per donar l’última informació sobre el festival, que aquest migdia ja ha començat la programació amb una actuació a la Biblioteca Marià Vayreda amb motiu de l’any de les Biblioteques. Entre els espectacles programats per al primer dia del festival es troben el de la ballarina Sonia Gómez, l’actuació d’Andréane Leclerc a l’Espai Barberí, Epíleg d’un inici a l’Hospici i l’espectacle de Mauricio González a mitjanit. Busquets ha dit que la majoria d’espectacles programats per aquests divendres han exhaurit les entrades. Queden entrades lliures per anar al Teatre Principal a veure Capricis, premi butaca al millor espectacle de Dansa.

Durant l’entrevista a ‘Les Notícies’, Tena Busquets ha recordat altres espectacles per als quals es demana una participació activa del públic. És el cas d’alguns espectacles programats per al vespre d’aquest divendres, on es convidarà al públic a ballar en espais públics. Diumenge serà el torn de la cercavila encapçalada per la ballarina gegant d’Antigua i Barbuda, que s’espera que sigui molt seguida pel públic garrotxí.

Aquest any el Sismògraf és també mercat estratègic de dansa. Es per això que comptarà amb desenes de programadors, directors, en definitiva, persones disposades a establir tractes amb les companyies. Busquets ha informat que aquest divendres al migdia ja havien arribat una cinquantena de programadors i altres professionals que no es perdran detall dels espectacles programats durant el festival.

 

Notícies relacionades:
Les activitats prèvies del Sismògraf omplen Olot de dansa durant el cap de setmana
Presenten el nou Sismògraf, convertit en festival de referència de la dansa a Catalunya

Deixa un comentari