Els Ministrers de l’Escola Municipal de Música d’Olot gravaran un videoclip amb la música de la Cabreta del Cornamusam

Aquest dissabte els Ministrers de l’Escola Municipal de Música d’Olot gravaran un videoclip de la música de la Cabreta del Cornamusam des de la Plaça Rector Ferrer d’Olot. L’orquestra de corda de l’escola també actua el dissabte. Serà a l’Auditori de Girona en un concert conjunt amb 8 orquestres més de les comarques gironines.

Simular que s’està celebrant el Cornamusam és el que es vol fer aquest cap de setmana a Olot per tal de gravar un videoclip de la Cabreta. En el vídeo musical hi s’hi podrà veure aquest element de la faràndula, acompanyat del seu inseparable sac de gemecs, ballant al to dels Ministrers de l’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge, que són l’ànima d’aquesta iniciativa. És per aquest motiu que la Cabeta del Cornamusam ballarà aquest dissabte a les 18h a la Plaça Rector Ferrer.

Els Ministrers no són els únics que actuaran aquest cap de setmana. A l’Auditori de Girona el mateix dissabte s’hi podrà veure l’Orquestra de Corda Camerata de l’escola. Actuaran en la II Trobada Orquestral juntament amb 8 formacions musicals de corda d’altres escoles de música de la demarcació sota la direcció de Philippe Fournier. Per al director de l’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Pallars aquesta és una activitat interessant pels alumnes “tant per conèixer altres músics de la província com per treballar amb aquest director”. Els integrants de les 9 orquestres es trobaran al matí per assajar i actuaran a 2/4 de 8 del vespre a la Sala Simfònica de l’Auditori de Girona.

x