L’Olot buscarà segellar la permanència contra un Alcoià amb set de victòria

La Unió Esportiva Olot té un desplaçament llarg i complicat aquest cap de setmana. Tornarà a terres valencianes per últim cop aquesta temporada, per enfrontar-se a l’Alcoià, un equip que malgrat acumular un empat i una derrota en els últims dos partits, té 6 punts més que els garrotxins.

La Unió Esportiva Olot tindrà un rival complicat aquest diumenge. El d’Alcoi és un camp complicat i els alcoians, un equip amb aspiracions de part alta de la taula, necessiten la victòria en el que serà la seva última oportunitat per enganxar-se a la possibilitat de pujar.

Però l’Olot ja ha demostrat vegades que no es rendeix contra rivals aparentment superiors. En són prova els partits contra el Nàstic o al camp del Badalona. Per seguir aquesta línia, els homes de Rodri lluitaran per un resultat més lluït que l’empat a 0 de l’anada, que, per cert, va ser la reestrena a casa de l’actual entrenador de la UE Olot, després de la seva etapa fora de la capital garrotxina.

 

Notícies relacionades:
Una Unió Esportiva Olot de pega davant de porteria no pot acabar de tancar la permanència davant del València Mestalla (0-0)

x