Olot Televisió va seguir el Sant Jordi amb una programació especial en directe des del Firal d’Olot i organitzant la festa de la diada

Aquest dijous els garrotxins van informar-se de l’actualitat a l’entorn de la diada de Sant Jordi a través de la programació especial d’OLOT TELEVISIÓ. La Televisió de la Garrotxa va fer un informatiu en directe a les dues des del Firal d’Olot, i a partir de la tarda va iniciar el programa Especial Sant Jordi 2015, amb un gran desplegament informatiu que va acostar als espectadors en directe les entrevistes amb els autors locals i tot el referent a l’oferta de roses i altres articles al Firal, a més de les actuacions musicals de la Greda Street Band i Hora de Joglar. Ara els n’oferim un resum.

El programa especial Sant Jordi el podran tornar a veure aquest dissabte a les vuit del vespre a Olot Televisió, i, com sempre, a través del XIP/TV la televisió a la carta del web d’OLOT TELEVISIÓ.

 

Notícies relacionades:
Olot Televisió promou la festa del Sant Jordi, en directe des del Firal d’Olot

Deixa un comentari