El CB Olot derrota el CE Escola del Carme (67-66) i aconsegueix la permanència virtual a primera catalana a tres jornades pel final

Les jugadores de Mari Comino han derrotat un rival combatiu i que li ha posat les coses molt complicades. Amb 15 victòries i 13 derrotes, les olotines estan pràcticament salvades i mantenen la vuitena posició de la primera catalana a falta de tres jornades pel final del campionat. 


Victòria sòlida d’un sènior femení del CB Olot que s’ha topat amb un rival dur i que ha plantat més cara del que podia indicar la classificació abans del partit. L’Escola del Carme no ha marxat mai del partit i les olotines han hagut de suar per aconseguir el quinzè triomf del curs.

En els primers dos quarts la igualtat ha estat la tònica dominant de l’encontre i tot i l’encert de les jugadores de Mari Comino, les de Sabadell no han estat menys i han ofert un bon partit.

Ja en el tercer període, les locals han fet un pas endavant i s’han guiat per l’encert de Serra i Llagostera, que han anotat des de la línia de tres en moments clau del partit.

Amb vuit punts d’avantatge a falta de l’últim quart, les visitants ho han intentat tot i s’ha notat que necessitaven el triomf per sortir de la part baixa. Les sabadellenques, antepenúltimes a la taula, han reduït distàncies i han posat la por al cos a les garrotxines fins al darrer segon, posant-se a un sol punt. Però amb bon pols i gestionant bé la tensió, les de Mari Comino han encistellat quan el marcador ho ha requerit i s’han endut la victòria en un final vibrant.

Ara, l’equip és pràcticament salvat en una competitiva primera catalana. Amb un balanç de 15 victòries i 13 derrotes, la d’enguany ja és un tros de temporada tot i que restin 3 partits per a la finalització de la lliga.

 

Notícies relacionades:
Victòria del Bàsquet Garrotxa (78-74) en el derbi de bàsquet masculí contra el CB Olot

Deixa un comentari