ERC presenta a Riudaura als 11 candidats de la comarca de la Garrotxa per a les properes eleccions municipals del 24 de maig

En un acte senzill i distès, ERC ha presentat les seves 11 candidatures a la Garrotxa i s’ha fet la foto oficial de campanya. L’acte precedeix a la posada en escena oficial de la formació a la comarca, que es durà a terme el proper 18 de maig a Olot amb la presència del diputat al Congrés del Diputats Joan Tardà.  

El president comarcal del partit i alcaldable per Sant Jaume de Llierca, Ferran Puig, ha aprofitat l’acte per agrair a tots els qui han format part del partit en els darrers quatre anys la feina feta durant la legislatura, i ha instat als nous candidats a representar “el treball des de la base, per a la gent del poble”.

L’acte ha estat senzill i s’ha celebrat al centre de Riudaura en reconeixement a l’alcaldessa del poble Eulàlia Massana, que deixa l’Ajuntament després de 12 anys al capdavant. No hi han assistit tots els candidats dels diferents pobles de la Garrotxa però sí que hi ha hagut representació de la totalitat dels municipis.

Els membres garrotxins del partit, amb l’alcaldable per Olot Pere Gómez al capdavant, s’han fet la foto oficial de la candidatura.

 

Notícies relacionades:
ERC obre la plataforma cívica JuntsxOlot perquè ciutadans donin suport a la candidatura
Les eleccions municipals a la Garrotxa tindran 19 llistes de CiU, 11 d’ERC, 5 del PSC i la CUP, 2 de PxC, una del PPC i Olot en comú i dues d’independents

x