La Pastisseria Ferrer d’Olot inaugura el seu nou edifici dedicat exclusivament a la xocolata

‘Ferrer Xocolata’ ja és una realitat, i, per tant, el pastisser Jordi Ferrer ja ha complert el seu somni. Olot, doncs, disposarà a partir d’ara, d’un espai dedicat exclusivament a la xocolata. I és que la intenció de Ferrer és que, a més de posar-hi el seu laboratori, s’hi puguin fer tallers, exposicions i degustacions amb l’únic element comú d’un producte que l’apassiona.

La gent s’ha anat agrupant a la plaça de l’Àngel ja des de mitja hora abans de la inauguració, a les 18 h de la tarda, i amb això quedava clar que Can Ferrer és una botiga emblemàtica i amb un paper important dins la capital de la Garrotxa: els seus més de cent anys d’història així ho acrediten.

També han estat un atractiu la presència de diverses personalitats: el directiu del Barça, Dídac Lee, o el cantant Pep Sala, que ha interpretat ‘Boig per tu’ abans d’entrar en l’acte essencial de la inauguració. I és que després dels parlaments s’ha passat a l’acció. Ferrer ha instal·lat al nou edifici una porta de xocolata que s’ha tirat a terra i transportat a una taula perquè la gent la pugués degustar abans de poder veure el nou edifici.

Mentrestant, les cues es feien a la porta i després de la visita institucional, la gent ha pogut entrar al nou temple de la xocolata a la capital garrotxina, que, a més de ser el nou laboratori del pastisser i xocolater Jordi Ferrer, també serà un punt de referència, de tallers, degustacions i altres activitats sempre relacionats amb la xocolata.

 

Notícies relacionades:
‘Ferrer Xocolata’ obrirà les portes dissabte com un espai multifuncional a l’entorn de la xocolata
Els nens de l’Escola Joan XXIII trenquen la mona de la Pastisseria Ferrer

Deixa un comentari