El CPA Olot obre les portes del seu entrenament al públic abans de marxar cap a l’Europeu d’Alemanya amb les coreografies ‘Sobreviure’ i ‘Malson’

El Club de Patinatge Artístic Olot ha obert aquest diumenge les portes de l’entrenament del grup A i el juvenil a l’afició, abans de viatjar a Alemanya per disputar el Campionat Europeu de grups de xou. En la categoria sènior, les olotines parteixen com a favorites per endur-se el títol.

Després de guanyar el Campionat d’Espanya, el grup de xou A del CPA Olot parteix com a favorit per endur-se el títol europeu d’aquest 2015; per tal que l’afició olotina vegi els progressos de la coreografia ‘Sobreviure’, el club de patinatge ha obert les portes del pavelló d’esports d’Olot, abans no es disputi el proper cap de setmana el Campionat d’Europa de grups de Xou de Bremerhaven, Alemanya.

En la sessió de diumenge, també hi ha participat el grup juvenil, amb la coreografia ‘Malson’. Les juvenils també competiran divendres per endur-se el títol europeu; tant les juvenils com el grup A marxaran dijous cap a Alemanya, i ara només fa falta que el CPA Olot compleixi els pronòstics i es mengi els seus rivals.

 

Notícies relacionades:
El segon equip del CPA Olot guanya, a Vigo, la V Copa d’Espanya de patinatge amb el ball ‘Buscant destinatari’
El CPA Olot regna de nou al Campionat d’Espanya i aconsegueix el seu 12è títol estatal
L’equip juvenil del CPA Olot es proclama campió de Catalunya a Reus amb la coreografia ‘Malson’