Jordi Rabionet guanya la Mitja Marató de la Garrotxa, i Jordi Alsina s’endú la victòria al recorregut curt de 10 quilòmetres

Les instal·lacions del Club Natació Olot han viscut aquest diumenge la 21a Mitja Marató de la Garrotxa, que ha comptat amb mig miler d’atletes al recorregut llarg, i 170 participants al recorregut reduït de 10 quilòmetres. Jordi Rabionet ha estat el vencedor de la Mitja Marató.

Amb l’esplendor de la primavera arriba sempre la Mitja Marató de la Garrotxa, organitzada pel Club Natació Olot, i que aquest diumenge ha complert 21a edicions. La cursa es dividia en dos recorreguts, els 21 quilòmetres habituals d’una mitja marató, i un circuit reduït de 10 quilòmetres; en tot l’esdeveniment hi han participat prop de 700 atletes. El triomfador del recorregut curt ha estat Jordi Alsina, del Torelló, que s’ha imposat als 170 participants del recorregut curt amb un temps de 34 minuts i 6 segons. Darrere seu ha entrat l’olotí Ferran Bosch, amb una diferència de més de dos minuts.

Pel que fa a la Mitja Marató, el vencedor ha estat l’atleta Jordi Rabionet, amb un temps de 1 hora, 15 minuts i 9 segons. El segon classificat ha estat Òscar Alberich, a vint segons, seguit de Xavi Tomasa. En aquesta categoria hi han participat mig miler d’atletes

Pel que fa a la categoria femenina, en la distància curta la guanyadora ha estat Eva Cantero, i Leonor Font ha guanyat per segon any consecutiu la Mitja Marató.

La majoria de participants de la cursa s’ha endut un dels premis més preuats de la temporada: l’espatlla amb la que el Club Natació Olot obsequia als atletes que acaben la competició.

 

Notícies relacionades:
Diego Ribao i Aleix Domènech s’imposen als seus rivals a la Mitja Marató i la cursa de 10 quilòmetres de la Garrotxa