L’Olot perd contra l’Alcoià (1-0) i el capità Abel Solé es fractura el peroné i es perdrà el que queda de temporada

La Unió Esportiva Olot ha perdut al camp de l’Alcoià per 1 gol a 0 i segueix sense concretar la permanència virtual a la Segona Divisió B. A més, perd el capità Abel Solé per les darreres tres jornades de lliga, després de fracturar-se el peroné al minut 14 de partit.

La Unió Esportiva Olot visitava aquest diumenge el Collao, l’estadi de l’Alcoià i de nefast record pels garrotxins, on hi van perdre una eliminatòria d’ascens a la Segona Divisió l’any 1967. Ja al 2015, el camp també serà recordat per Abel Solé, el capità de la Unió Esportiva Olot, al lesionar-se de gravetat per una fractura al peroné al minut 14 de l’enfrontament, i es perd les tres jornades que queden de temporada. El partit ha començat amb un avís dels d’Alcoi, amb un xut al travesser al minut 2, però en un contraatac, els locals han fet un penal sobre Coro quan passaven 7 minuts. Malauradament, Carlos ha fallat el penal, i el davanter olotí ja acumula 14 jornades sense veure porteria. El domini era bastant igualat, però l’Alcoià ha posat l’1 a 0 al marcador al minut 60 de partit, amb un gol de Francis Ferrón. L’Olot ho seguiria intentant, amb bona intensitat però sense punteria; al final, victòria per la mínima de l’Alcoià, i els futbolistes de Rodri veuen com acaba una nova jornada sense sumar punts: l’Olot només ha aconseguit dos punts dels últims 12 possibles, i veu com a la part baixa els rivals retallen distàncies per escapar-se del descens.

 

Notícies relacionades:
L’Olot buscarà segellar la permanència contra un Alcoià amb set de victòria
Una Unió Esportiva Olot de pega davant de porteria no pot acabar de tancar la permanència davant del València Mestalla (0-0)

Deixa un comentari