Tallada la circulació en sentit la Solfa del Vial Sant Jordi per les obres de reparació de l’asfalt

Avui han començat les obres de reparació de l’asfalt del Vial Sant Jordi. Uns treballs molt reclamats per la ciutadania, ja que els nombrosos sots que havia sobre la carretera dificultava la circulació. Fa unes setmanes es va fer una reparació provisional, i ara finalment ha arribat l’obra important. Els treballs duraran fins al 5 de maig, tot i que pararan des de divendres i fins diumenge per no afectar el trànsit durant el pont del primer de maig. L’actuació impedirà el trànsit en sentit la Solfa durant el dia.

Aquest matí han començat les obres de reparació de l’asfalt del vial Sant Jordi, uns treballs que s’allargaran fins al 5 de maig. Consisteixen en el fressat dels trams amb forats i la restitució superficial de la mescla del vial, des de la Solfa fins a la Rodona, a més de l’avinguda de Sant Jordi, del carrer Portbou i del carrer Zamenhoff. En total, les obres comprenen una longitud de 3,6 quilòmetres. La circulació és normal en sentit a la Rodona, però en sentit La Solfa s’ha de desviar per la travessera del centre de la ciutat o la nacional 260, de les 7 del matí a les 9 del vespre.  A les nits, el trànsit quedarà restablert en els dos sentits.

Les obres s’aturaran des d’aquest divendres fins diumenge coincidint amb el pont de l’1 de maig. Les línies del TPO i del transport interurbà de viatgers s’ajustaran mentre durin les obres. L’Ajuntament és conscient de les molèsties que generen aquests canvis provisionals de la mobilitat urbana i demana comprensió als ciutadans atenent a l’interès general de les obres.

Amb aquesta reparació, la Generalitat haurà finalitzat la primera fase d’actuació, que havia pressupostat en més de 200 mil euros. Quedarà pendent una actuació integral a la via. S’abordarà probablement durant el 2016 i consistirà a aixecar tot el ferm i col·locar-lo de nou. La Generalitat reservarà per a aquests treballs una partida superior al milió d’euros.

 

Notícies relacionades:
Dilluns començaran els treballs de reparació de l’asfaltat al vial Sant Jordi, alterant el recorregut dels vehicles en direcció La Solfa