La Fira de la Primavera a Olot arriba amb un 12% més d’expositors, mostra de la recuperació econòmica per a l’ajuntament

La Fira de la Primavera a Olot arriba amb un augment dels expositors i novetats en el programa. Hi hauran un total de 309 parades que emplenaran el centre de la ciutat d’activitat. Enguany també es farà una demostració eqüestre a la Plaça de Braus.

Fins a 309 expositors són els que es podran veure aquest divendres 1 de maig al centre d’Olot coincidint amb la Fira de la Primavera. Això suposa un increment de parades d’un 12%  respecte l’any passat, xifra que per l’Ajuntament d’Olot demostra que s’està produint una lleu recuperació econòmica tal com explica Estanis Vayreda, regidor de promoció de la ciutat indicant que una 50 d’expositors s’han quedat sense poder assistir a la fira. “Si que hi ha mostres, puntuals, de que en mica en mica en alguns sectors l’economia s’està movent” assegura Vayreda.

La Fira de l’1 de Maig a Olot estarà formada per diverses activitats que emplenaran de vida el centre. Es faran els mercats extraordinari de roba, d’artesania i del col·leccionisme i d’andròmines, les fires del vehicle d’ocasió  i d’ activitats extraescolars i l’annex empresarial perquè les empreses de la comarca puguin mostrar els seus productes. Durant tot el dia els comerços de la ciutat romandran oberts. Una de les novetats d’enguany és una demostració eqüestre que es farà a la Plaça de Braus. Aquesta ja es va fer amb una gran afluència de públic per Sant Lluc i forma part dels actes de celebració dels 700 anys de la Fira de Sant Lluc.

 

Notícies relacionades:
Unes 300 persones assisteixen a la demostració eqüestre de Ponis de la Garrotxa i el Club Hípic Pyrene a la Plaça de Braus

x