La Productora olotina Minnim rep un premi del CAC per la sèrie televisiva ‘L’excusa’

La productora olotina Produccions Minnim va ser premiada dilluns pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya, pel capítol ‘Migracions’ de la sèrie televisiva l’Excusa. El reconeixement arriba després de ser premiat amb el MAC Comunicàlia 2010, que va permetre que es pogués veure la sèrie a OLOT TELEVISIÓ, així com altres televisions locals del país.


L’Excusa és una sèrie de contingut social, i que fa reflexionar en capítols de 15 minuts sobre diferents temes com el treball, l’ecologia o el gènere. Ara, el programa de la productora olotina Produccions Minnim, va rebre dilluns una menció especial en el 7è Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual, que atorga el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, pel capítol ‘Migracions’, que reflexiona sobre el moviment de persones arreu del món

Produccions Minnim va produir els capítols amb la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana Mundial. Tot i que la sèrie va acabar fa quatre anys, Planagumà assegura que el seu missatge continua essent necessari.

L’Excusa ja va ser guardonada amb el Premi MAC Comunicàlia 2010 del Mercat de l’Audiovisual de Catalunya sobre projectes de contingut social. Això va permetre que la sèrie s’emetés en televisions locals de tot Catalunya, entre les que es trobava OLOT TELEVISIÓ.