Els sindicats organitzen diverses manifestacions per a l’1 de maig a les comarques gironines

Comissions Obreres i CNT fan una crida a la mobilització per aquest proper 1 de maig per a manifestar-se contra l’ocupació precària. Els diferents sindicats esperen que la gent surti al carrer en les diverses manifestacions que hi ha organitzades per les ciutats de les comarques gironines.

A comarques gironines fa 125 anys que es celebra l’1 de maig. La primera vegada que es va commemorar, 6 manifestacions reivindicaven l’explotació dels treballadors. Aquest proper 1 de maig Girona tornarà a sortir al carrer pel mateix motiu. Serà una manifestació que sortirà a les 12 del migdia de Plaça independència i arribarà a la Plaça del Vi on hi haurà els parlaments. Els acompanyaran a més treballadors de les empreses Girona +Neta, Gas Gas i Movistar.

Un altre dels temes que es reivindicaran el divendres és la desigualtat de gènere i les desigualtats generacionals.

La idea de l’acte previ a l’1 de maig és donar el missatge que la vaga no és delicte. A més serà una trobada entre els sindicats CCOO, UGT, IAC i la Xarxa pels drets socials.

 

Notícies relacionades:
La CNT obre la marxa de l’1 de maig a diverses organitzacions per reivindicar el màxim nombre de drets socials

Deixa un comentari