Francesc Serés guardonat amb el Premi Crítica Serra d’Or 2015 de narrativa per ‘La pell de la frontera’

L’escriptor Francesc Serés ha rebut el Premi Crítica Serra d’Or 2015. Serés, que resideix a la garrotxa, ha estat guardonat en l’apartat de narrativa per la novel·la publicada l’any passat “La pell de la frontera” que tracta l’efecte que la immigració té en la identitat de la Franja. Els guardons de la 49 edició es van entregar ahir al migdia al Palau Moja de Barcelona on també van ser premiats Jordi Coca en l’apartat de novel·la per “El diable i l’home just”, Francesc Parcerisas en poesia per “Seixanta-un poemes” i Josep Fontana per “La formació d’una identitat. Una història de Catalunya” en l’apartat de recerca en humanitats, entre altres. Els premis Crítica Serra d’Or premien les publicacions destacades de l’any 2014 sense s’hagin presentat a concurs. Aquests no compten amb dotació econòmica però són molt prestigiosos en l’àmbit cultural català.

x