La cursa ciclista ‘The Pirinexus 360 Challenge’ passa per Olot aquest cap de setmana que també es farà la Cursa de la Moixina

Aquest cap de setmana Olot acollirà dues curses. Per una banda el dia 1 de maig es celebra la tercera edició de la Cursa de la Moixina en la que hi participaran unes 350 persones. Per l’altra, Olot serà punt d’avituallament de la primera edició de la cursa ciclista ‘The Pirinexus 360 challenge’.

Demà arriba a Olot una nova edició de la Cursa de la Moixina. Aquesta serà la tercera i enguany els beneficis es destinaran a marcar de forma permanent els 10 km del recorregut de la cursa. De forma individual o per parelles mixtes, corrents o caminant són les quatre opcions de participació que ofereix la cursa que inclou també una cursa infantil, de recorregut reduït, per als més petits. Les inscripcions ja estan tancades i s’hi podrà veure unes 350 persones consolidant-se com una activitat esportiva del 1 de maig.
Aquest cap de setmana la nova cursa ciclista ‘The Pirinexus 360 challenge’ passarà per Olot. Ho farà el dia 2 de maig amb un recorregut que uneix Girona, els Pirineus i la Costa Brava en 350km per recorre en 20 hores. Olot serà el primer punt d’avituallament de la cursa que sortirà de Girona. “Olot tornar a ser un punt de trobada d’una activitat esportiva important” assegura el regidor de Promoció de la Ciutat Estanis Vayreda.
A més d’Olot i Girona, també són punts d’avituallament de la cursa La Jonquera i Calonge.

 

Notícies relacionades:
Els beneficis de la tercera edició de la Cursa de la Moixina es destinaran a marcar permanentment el recorregut