L’Olot rep diumenge el Lleida Esportiu i espera trencar la ratxa de cinc partits consecutius sense guanyar a l’Estadi Municipal

La Unió Esportiva Olot juga aquest diumenge contra el Lleida, quart classificat, a les 5 de la tarda a l’Estadi Municipal d’Olot. Els olotins esperen trencar la ratxa de cinc partits sense guanyar a casa per encarar amb tranquil·litat els últims dos partits de lliga amb marge suficient respecte la zona de descens.

El Lleida arriba a l’Estadi Municipal d’Olot com a quart classificat quan queden només tres jornades de lliga a la Segona Divisió B; els de la terra ferma són un dels equips favorits per disputar el play-off d’ascens, però només ha aconseguit 4 dels últims 18 punts possibles i veu com els perseguidors redueixen distàncies.

L’Olot no passa tampoc per una bona ratxa, amb 5 punts dels darrers 18, i necessita certificar la permanència el més aviat possible: el descens es troba en aquests moments a cinc punts de diferència. Rodri avisa que el Lleida juga amb vocació ofensiva, i té jugadors de molta qualitat preparats per dur a terme aquest estil. De totes maneres, no refusa tenir el domini del partit.

Per al partit Rodri no podrà comptar amb el capità Abel Solé, que es perd per lesió el que resta de temporada. L’entrenador espera que l’afició ompli diumenge a les cinc de la tarda les graderies de l’Estadi Municipal, en un partit on el club ha decretat jornada econòmica; és a dir, que els socis hauran de treure entrada per veure’l, a un preu de cinc euros.

 

Notícies relacionades:
L’Olot perd contra l’Alcoià (1-0) i el capità Abel Solé es fractura el peroné i es perdrà el que queda de temporada

Deixa un comentari