La coreografia ‘Sobreviure’ atorga al CPA Olot el desè Europeu de la seva història a Bremerhaven

Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega s’han sobreposat a una caiguda i han obtingut una mitjana de 9,7 punts en l’Europeu de Grups de Xou grans que s’ha disputat aquesta tarda a Bremerhaven (Alemanya). És el desè títol europeu que aconsegueix el primer equip olotí, que continua ampliant el seu palmarès. L’equip juvenil, que va prendre-hi part ahir, va quedar situat en quarta posició. 

La llegenda continua. El CPA Olot s’ha proclamat aquest dissabte a la tarda campió d’Europa a   Bremerhaven, Alemanya. Les patinadores olotines han fregat la perfecció en l’execució de la coreografia ‘Sobreviure’ -que va camí de guanyar-ho tot- i s’han sobreposat a una penalització per caiguda acabant amb una mitjana de 9,7 punts en tècnica i artística.

Finalment les olotines han superat a dos equips italians que han completat el podi: Royal Eagles (2n) i Fiumincello (3r). El CPA Girona ha quedat en quarta posició i ha estat el primer equip català després de l’Olot. 

Ahir, l’equip juvenil del club garrotxí també va participar en l’Europeu de la seva categoria i va acabar en una meritòria posició. Les olotines no van poder entrar al podi en veure’s superades per dos equips italians (Knocked Down i Welcome Coney)  i pel Reus Deportiu. Tot i així, la coreografia ‘Malson’ va estar a l’alçada del campionat i el resultat és molt meritori.

La ciutat d’Olot ha seguit de ben a prop l’actuació de les garrotxines i s’ha habilitat una pantalla gegant a l’espai Ideal per seguir aquest campionat d’Europa.

 

Notícies relacionades:
El CPA Olot obre les portes del seu entrenament al públic abans de marxar cap a l’Europeu d’Alemanya amb les coreografies ‘Sobreviure’ i ‘Malson’
El CPA Olot regna de nou al Campionat d’Espanya i aconsegueix el seu 12è títol estatal