El CB Garrotxa Santjoanenc cau derrotat davant La Cellera en el penúltim partit de la lliga (64-80) i no depèn de si mateix per salvar la categoria

El jugadors de Xevi Sala es van topar amb un equip que compta amb quatre jugadors americans i de molt nivell i amb una actuació arbitral polèmica i no va poder sobreposar-s’hi. El CB Garrotxa ja no depèn d’ell mateix per salvar la categoria, després de la victòria contra tot pronòstic del Palamós. 


La Cellera visitava Sant Joan les Fonts en el derbi comarcal de la primera catalana de bàsquet. Però de derbi no n’hi va haver gaire ja que els visitants compten en la seva plantilla amb quatre jugadors americans d’un nivell altíssim que no van donar opció als de Xevi Sala. Tot i estar situats a mitja taula, l’objectiu de La Cellera a principi de temporada era pujar de categoria, i aquest dissabte va quedar demostrat sobre la pista.

Això sí, el Club Bàsquet Garrotxa, amb jugadors de casa i molts d’ells del segon equip a causa de les lesions que persegueixen el grup en aquesta temporada, va plantar cara empentat per un pavelló que va donar suport incondicional als blanc-i-negres una setmana més.

El Club Bàsquet Garrotxa va allunyar-se en el marcador ja abans del descans, però en el tercer quart dels de Xevi Sala van reduir distàncies amb fe i coratge sota la cistella. La Cellera va continuar, però, amb el seu encert i no hi va haver partit en el darrer quart.

A més, els àrbitres de l’encontre no van ajudar gens a calmar els ànims amb decisions molt rigorosos i que van caure en moltes ocasions del costat vistant.

Amb aquesta derrota en la penúltima jornada de lliga, els de Sant Joan les Fonts es queden amb set victòries, les mateixes que Palamós i La Garriga i una per sota el Cardedeu. Només els palamosins tenen l’average a favor respecte els garrotxins, i entre els quatre clubs es jugaran les dues places de descens directe en la darrera jornada de lliga, en la qual tots buscaran la promoció de descens.

 

Notícies relacionades:
El CB Garrotxa Santjoanenc es posa altre cop en la lluita per la permanència amb un triomf clau davant del CE Palamós (61-51)

Deixa un comentari