La Unió Esportiva Olot tomba al Lleida Esportiu fent un gran partit i acarona la salvació matemàtica a falta de dues jornades (2-0)

Els futbolistes de Rodri han fet un partit seriós i han marcat a l’inici de cada part per acabar tombant a un aspirant a l’ascens que ha desplaçat un bon nombre de seguidors a la capital de la Garrotxa. Carlos ha trencat la seva mala ratxa de cara a porteria obrint el marcador i l’equip ha fet un pas gairebé definitiu per quedar-se a la Segona B, però necessita encara un punt més per tancar matemàticament la permanència. 


Tarda rodona per a un Olot que rebia al Lleida, un dels aspirants al play-off que ha vist com la seva afició es desplaçava fins a la Garrotxa per esperonar-los, però els de la Terra Ferma han acabat la jornada fora de la promoció. Això ha estat culpa del bon partit de la Unió Esportiva Olot, que s’han tret varis pesos de sobre. El primer, en el minut 9, després que Carlos Martínez desfés la malastrugança que el perseguia en les darreres catorze jornades i obrís la llauna per al seu equip. El pitxitxi garrotxí ha marcat un gran gol i ha donat aire a l’equip.

El Lleida, però, ha venut cara la seva pell i en la primera meitat ha dominat l’esfèrica gaudint de bones ocasions de gol. A la represa s’ha repetit el guió. Musa ha estat encara més matiner que Carlos i ha aprofitat una assistència del set olotí per posar el dos a zero en el marcador des de l’interior de l’àrea. Amb aquest gol s’ha vist a la millor versió de l’Olot, aquell equip que ataca i pressiona a dalt a un rival ofegat, i l’estadi ha esperonat als de Rodri per fer el tercer.

Això si, un cop baixat el ‘soufflé’ del segon gol, tocava calmar el partit i els garrotxins ho han aconseguit, controlant l’eufòria i defensant bé davant d’un Lleida esportiu que ha tingut ocasions però ha estat negat de cara a porteria.

Al final, victòria revitalitzant per a l’Olot , que trencava una ratxa de cinc partits sense guanyar davant la seva afició.

Per la seva banda el Lleida ha acabat la jornada fora del play-off però l’afició i l’equip lleidatans no es rendeixen i en el proper partit reben el quart classificat, el Reus.

Tot i els 47 punts que ha aconseguit la Unió Esportiva Olot en aquesta temporada, els garrotxins estan salvats virtual però no matemàticament. Falta un punt o una ensopegada de l’Eldenc o el Cornellà per certificar la permanència.

 

Notícies relacionades:
L’Olot rep diumenge el Lleida Esportiu i espera trencar la ratxa de cinc partits consecutius sense guanyar a l’Estadi Municipal
L’Olot perd contra l’Alcoià (1-0) i el capità Abel Solé es fractura el peroné i es perdrà el que queda de temporada

Deixa un comentari