200 joves garrotxins participen a la segona sortida del programa Estaciona’t organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal

200 joves de la Garrotxa han participat de la segona de les sortides de l’Estaciona’t, el programa que organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal i 11 ajuntaments de la comarca. Aquest dilluns han visitat PortAventura en una activitat dirigida als nois i les noies de 14 a 25 anys, que ha superat tots els rècords de participació. El Servei de Joventut del Consell, mentrestant, ultima els detalls de la Primera Jornada Europea de la Joventut, que tindrà lloc aquest mateix divendres.

Nervis, ganes de passar-s’ho bé i molta il·lusió. És el que es respirava aquest dilluns a primera hora del matí al punt de sortida a Olot de l’Estaciona’t. La segona de les sortides d’aquest programa d’activitats que organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal i 11 Ajuntaments de la comarca ha reunit 200 participants, la meitat dels quals veïns i veïnes d’Olot. Alguns dels participants de l’Estaciona’t ja han pres part d’alguna de les activitats que s’han fet fins al moment. Però també n’hi ha que s’hi ha apuntat per primera vegada. I asseguren que no serà l’última. La propera activitat de l’Estaciona’t tindrà lloc l’11 de juliol. Serà la sortida a un parc aquàtic i serà la 3a i última activitat prevista per aquest any.

D’altra banda, el Servei de Joventut del Consell ultima els detalls de la que serà la Primera Jornada Europea de la Joventut, que tindrà lloc aquest divendres 8 de maig. L’Espai Ideal d’Olot acollirà, a partir de les 6 de la tarda, les diferents activitats programades que consisteixen en l’exposició Eurodesk Garrotxa, la presentació del documental “Joves x Europa#1: Erasmus universitari”, les tertúlies sobre oportunitats de treball, voluntariat i au pair, a més d’una degustació de tastets de productes de diferents països d’Europa.

Deixa un comentari