El Besalú perd contra el Camprodon dels garrotxins Manel Puigvert i Albert Quintana (2-1)

El Besalú va perdre per 2 a 1 al camp del Camprodon, segon classificat de Segona Catalana i entrenat pels garrotxins Manel Puigvert i Albert Quintana. Tot i que el Besalú segueix lluitant a la zona perillosa de la classificació, manté una distància de dos punts respecte els llocs de descens.

La Unió Esportiva Camprodon es manté segon, a un punt del líder el Club Esportiu Abadessenc, després de la disputa de la trentena jornada de lliga al grup 1 de la Segona Catalana. Els de Manel Puigvert van guanyar al Besalú per un mínim 2-1. Els locals es van avançar amb un gol de Jordi Gil que va aconseguir al minut 27. Els visitants en aquesta primera meitat només van disposar d’una ocasió per marcar, i amb el 1-0 es va arribar al descans. A la segona part va continuar la mateixa tònica de joc i l’equip de Camprodon va acabar de sentenciar amb un gran gol que va aconseguir Robin Montalban al minut 69. Els visitants només van aconseguir reduïr diferències al minut 89 després d’un penal que va transformar Marc Parés. Tot i la derrota el Besalú es manté a la onzena posició amb 38 punts.