Els premis Girona És Esport es lliuraran a Olot el proper 26 de juny

El 26 de juny es celebraran per 3a vegada els premis Girona És Esport, una gala que reconeix els mèrits dels esportistes gironins al llarg d’aquesta temporada. Enguany per celebrar aquest esdeveniment s’ha escollit la ciutat d’Olot.

Els premis Girona És Esport arriben enguany a la 3a edició ampliant els seus guardons. I és que a partir d’aquest 2015 es lliurarà un premi per a cadascuna de les 8 comarques gironines. A diferència dels èxits establerts, en què prevalen els èxits esportius dela temporada en curs, els nous Premis Comarcals incidiran en altres aspectes, com són la dedicació, el treball, la singularitat o l’esforç dels esportistes, clubs o entitats.

Enguany, la gala de lliurament dels guardons es farà a Olot el darrer divendres de la temporada esportiva, el 26 de juny. Durant tot el mes de juny hi haurà diverses activitats amb l’esport gironí com a protagonista. En aquest sentit el 4 de juny s’estrenarà la pel·lícula ‘El somni de primera, un camí conegut’, que va ser rodada la temporada 2012-2013 quan el Girona FC va disputar la fase d’ascens davant l’Alcorcón i l’Almería. També hi haurà dues xerrades i conferències sobre l’èxit i el treball en l’esport, entre d’altes.

 

Notícies relacionades:
Jennifer Pareja i Ricard Planiol, reconeguts als premis ‘Girona és Esport’