L’escriptor olotí Joan Mercader rebrà aquest proper dissabte el guardó Ales a la Cultura 2015

L’escriptor olotí Joan Mercader rebrà aquest proper dissabte les Ales a la Cultura 2015, el guardó que cada any entrega l’Ajuntament d’Olot a una persona o entitat de la ciutat en reconeixement a la seva tasca en matèria cultural.

Poeta, articulista i novel·lista, Mercader ha guanyat diversos concursos literaris al llarg de la seva trajectòria. A Olot, destaca per la seva implicació en l’àmbit cultural de la ciutat i, especialment, la seva tasca amb l’entitat Amics de les Lletres Garrotxines. Les Ales a la Cultura és un guardó que es materialitza en una joia en forma d’ala amb la qual, simbòlicament, es vol animar a qui la rep a seguir treballant en favor de la cultura. L’acte de lliurament de les Ales tindrà lloc, com sempre, a Can Trincheria, seu de l’àrea de cultura d’Olot.

x