Un grup de 6 bloguers visiten la Garrotxa per donar-la a conèixer en les seves pàgines web i xarxes socials

Aquests dies la Garrotxa rep la visita de 6 bloguers internacionals. Durant dos dies estan visitant indrets turístics destacats sobretot en l’àmbit de la natura i la gastronomia de la comarca per tal que després en puguin fer difusió en les seves pàgines webs i xarxes socials.

Un vol amb globus, una ruta amb bicicleta per la Vall de Corb o un showcooking amb el gastrònom Pep Nogué són algunes de les activitats que des d’ahir al matí estan duent a terme a la Garrotxa un grup de 6 bloguers internacionals. L’objeciu és donar-los a conèixer atractius de la comarca en l’àmbit de la natura i la gastronomia. “Els bloggers els interessa que els impacti el que puguin fer als territoris i per aquest motiu són activitats una mica fora del que és habitual per un turisme però també és el que ens pot crear més impactes a la xarxa” explica Montse Padrosa, tècnica de Turisme Garrotxa. La importància és que aquesta gent són els creadors de continguts més importants de la xarxa, tenen molt seguidors, i per tant creen continguts de qualitat i rellevància” afegeix Jaume Marin, cap de màrqueting Patronat Turisme Costa Brava-Girona.

Els bloguers han estat escollits d’entre els 700 participants al congrés TBEX Europe Costa Brava celebrat aquest cap de setmana. Entre els participants escollits hi ha representació de diversos països com ara Estats Units, Mèxic, Itàlia o Israel. Tots ells han quedat sorpresos per la zona i les activitats que han fet. Sherry Ott, del blog Ottsworld.com explica que “Hi ha alguna cosa molt diferent entre la Costa Brava i els Pirineus, que no ho sabria explicar, però és molt diferent. En bona part és per l’entusiasme per la regió i la gent que coneixes”. Per altre banda la representant de la pàgina web israeliana Lametayel explica el motiu pel que els Pirineus és un lloc turístic molt atractiu per al seu país: “Molta gent a Israel els agrada descobrir nous llocs per viatjar. Volen ser els primer d’anar a un lloc sense gaires turistes i els Pirineus és un lloc perfecte, perquè no hi ha masses visitants”.

Avui és l’últim dia d’estada dels bloggers a la Garrotxa que acabaran la visita aquesta tarda visitant el Volcà Montsacopa. Demà aniran cap al Ripollès i després a la Cerdanya per completar el viatge de 6 dies del ‘In Pyrenees’.

 

Notícies relacionades:
Representants d’agències de Turisme visiten la Garrotxa per incloure-la als seus paquets turístics

x