La Marató de Sang d’Olot es proposa superar el miler de bosses recollides en l’edició anterior

Falten només tres dies perquè Olot aculli la Marató de Sang, la jornada de recollida de sang bianual que s’ha convertit en una referència a les comarques de Girona. Aquest any, l’organització s’ha marcat superar el miler de bosses de sang. L’Hospici d’Olot estarà obert a les donacions durant 12 hores, de les 10 del matí a les 10 de la nit. Per a la jornada es comptarà amb 120 violuntaris. Com sempre, l’acte solidari de la donació estarà amenitzat per activitats lúdiques per fer de la Marató una festa solidària.

Com a activitat innovadora dins del programa, la Marató ha previst organitzar un concurs d’Instagram durant la jornada de donació de sang. Per participar, els interessats només han de baixar-se l’aplicació, fer una fotografia de qualsevol dels actes que es fan durant la Marató i fer servir les etiquetes #etsricsiguesgeneros i #MaratoSangOlot. Després, s’haurà de posar una etiqueta en funció de la categoria de la foto. N’hi ha 5 de diferents i són: #diversitat #joves #animació #entitats #voluntariat. La foto de cada categoria amb més “m’agrades” optarà a un premi. L’objectiu de la iniciativa és que aquell dia Olot parli de la Marató, animar a la gent a donar sang però també visualitzar aquesta iniciativa solidària que la ciutat ha convertit en un model de referència.

 

Notícies relacionades:
La Marató de Sang de la Garrotxa edita un punt de llibre que repartirà per Sant Jordi
L’Associació de Donants de Sang busca voluntaris per a la VII Marató
El 9 de maig es celebrarà la 7a Marató de Sang d’Olot, considerada un referent a Catalunya

Deixa un comentari