Abel Solé renova una temporada més amb la Unió Esportiva OIot

El capità de la Unió Esportiva Olot, Abel Solé, ha renovat per una temporada amb el club. D’aquesta manera el futbolista complirà la seva onzena temporada consecutiva defensant la samarreta vermella.

Solé, de 34 anys, va arribar al club en la pitjor època de l’Olot, quan jugava a Primera Regional. Des de llavors ha anat encadenant èxits i ascensos amb l’equip, convertint-se en el segon jugador amb més minuts disputats de la història de la Unió Esportiva, només per darrere de Martí Gratacós. El capità pateix una fractura al peroné que l’hi ha impedit acabar en condicions la temporada, però es preveu que arribi a la fase de preparació del següent curs a Segona B. Fins al moment, l’Olot ja té en contracte a deu jugadors per a la propera temporada.

 

Notícies relacionades:
El central Rojas i el porter Gianni renoven amb la Unió Esportiva Olot