El PSC d’Olot considera el suport a la indústria “el pal de paller” del seu programa i vol destinar un regidor a agilitzar els tràmits de les empreses

El PSC va presentar ahir a la tarda el seu programa per a Olot, del que han volgut destacar la prioritat que donen a la indústria. Algunes dels punts més importants de les seves propostes giren entorn de millorar el suport a la indústria com a generador de llocs de treball.

El PSC d’Olot ha presentat el seu programa electoral, i ho ha fet al polígon industrial de Cuní, a l’entorn de l’Escola Llar, un espai que els ha servit per mostrar la importància que donen a les polítiques de suport a la indústria. El grup creu que s’han de tenir les infraestructures dels polígons industrials en condicions, encara que siguin de promoció privada, com és el cas del polígon de Cuní. Volen potenciar la formació ocupacional per a persones a l’atur, si cal, amb fons municipals. També proposa crear un coworking, un espai amb despatxos i suport digital per als joves emprenedors, que voldrien instal·lar als baixos de la FES. Al Parc de Bombers, proposen la instal·lació d’un escorxador municipal de baixa intensitat i sales per a elaboracions pròpia.

El PSC vol destinar un regidor per agilitzar els tràmits entre l’Ajuntament i les empreses. D’altra banda, el grup proposa recuperar la figura del regidor de barri. En matèria social vol instal·lar un local per a joves al costat dels pavellons d’esport, i recuperar l’Espai Ideal per a la gent gran. Altres punts del programa del Partit dels Socialistes són la creació d’una anella verda entorn del riu Fluvià, la creació d’un museu dels volcans al costat del Montsacopa que atregui els visitants al centre de la ciutat, i la contenció dels impostos. El grup ha creat un enllaç al Google Maps on han marcat sobre plànol els 15 punts més claus del programa electoral. Els han acompanyat de fotografies i una explicació amb la intenció d’exposar-los de manera clara i entenedora.

 

Notícies relacionades:
El PSC d’Olot vol reivindicar la importància del Fluvià i impulsar el teixit industrial
Josep Guix tornarà a encapçalar la llista del PSC a Olot per les eleccions municipals

x